Nodo Camp Hill

After a successful collaboration with Nodo for their flagship Newstead premises, Sullivan Skinner were approached to design the interior fitout for a second cafe in a new neighbourhood shopping complex. 

Working this time within a smaller space than it’s Newstead predecessor, the Camp Hill store accommodates a cafe kitchen, service counter and coffee station within the tenancy, while dining is located around an adjacent external garden. 

A strong visual identity for the store is achieved through the use of a reduced material and colour palette comprising concrete floor topping, glass reinforced concrete counters, tiled walls and a rich terracotta hued ceiling. 

A mirrored wall reflects the landscaping and activity of the external spaces while also serving to expand the perception of space internally. 

Project typeHospitality interior
StatusBuilt
PhotographyYaseera Moosa

Back to Projects